Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Muita artikkeleita

Vaikuttaako omakotitalon putkiremontti asumiseen?

Suomen Vesitekniikka – 03.03.2019

Lyhyt vastaus: ei juurikaan. "Putkiremontti" –sanalla on kuitenkin oma ja ainutlaatuinen merkitys, joka juontaa juurensa kerrostaloasukkaiden kertomuksiin. Omakotitaloissa putkiremontti tehdään nopeimmillaan yhden päivän aikana.

Omakotitalossa asuminen putkiremontin aikana

Oikein tehtynä nopea ja vaivaton toimenpide

Kun ammattilaiset päästetään asialle, ei putkiremontissa kauaa nokka tuhise. Keskimääräinen kesto vaihtelee 1-5 päivän välillä, riippuen siitä mitä uusitaan. Avainsanoja ovat suunnitelmallisuus ja ennakointi.

Voit asua lähes normaalisti vaikka käynnissä olisikin putkiremontti

Kerrostalot sekä omakotitalot ovat keskenään ihan erilaisia kohteita, sillä omakotitaloissa asennukset tehdään monesti pinnalle. Vaikka kyseessä olisikin suurempi remontti, selvitään urakasta monesti yhden arkiviikon mittaisella jaksolla. Käyttövesikatko on tyypillisesti muutaman tunnin.

Mitä tämä sitten tarkoittaa? Voit unohtaa sijaisasunnot tai useiden päivien, viikkojen tai jopa kuukausien käyttökatkot. Omakotitalon putkiremontti ei vaikuta juurikaan asumiseen – ei edes silloin, kun kyseessä on helmikuun paukkupakkaset. Pienen hetken korvaava lämmitys voidaan toteuttaa esimerkiksi sähköpattereiden avulla.

Onnistunut putkiremontti tehdään yhtäjaksoisesti

Paras kokonaisuus muodostuu, kun yksi yritys hoitaa kaiken alusta loppuun saakka. Tällainen ns. "avaimet käteen" –ratkaisu on asiakkaalle helppo ja huoleton tapa pienentää tuntuvasti myös vakuutusmaksuja. Kyllä, myös vakuutusyhtiöt tunnistavat uudistetun vesitekniikan arvon.

Asuminen omakotitalossa putkiremontin yhteydessä

Valitse sujuva putkiremontti – selvitä omakotitalosi putkiston kunto ajoissa. Tilaa Suomen Vesitekniikan maksuton putkiston kuntokartoitus täältä.