Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Muita artikkeleita

94 % asiakkaista suosittelee Suomen Vesitekniikkaa - lue puolueeton asiakastutkimus

Suomen Vesitekniikka – 05.03.2018

Kantar TNS Oy:n tekemän puolueettoman asiakastutkimuksen mukaan 94% asiakkaista suosittelisi Suomen Vesitekniikkaa myös muille. Esimerkiksi asiakassuhteiden lujuus sekä asentajien ammattitaito ovat alan keskiarvoa paremmat.

Asentajien ammattitaito Suomen parhaimmistoa

Suomen Vesitekniikka Oy on erikoistunut ensisijaisesti omakotitalojen sekä muiden pientalojen ilmanvaihto-, LVI- sekä lämmitysjärjestelmien saneerauksiin, asennuksiin ja huoltoihin. Jo yritystoiminnan alkumetreiltä asti asentajien ammattitaitoon sekä työvälineisiin on panostettu. ”Halusimme heti alusta saakka keskittyä asiakaskokemukseen sekä palvelun laatuun”, kertoo Suomen Vesitekniikan toimitusjohtaja Harri Kiviranta.

Tutkimuksen mukaan palveluiden suunnittelu ja toteutus ovatkin kulkeneet käsi kädessä. Palveluiden lopputulokset vastaavat erittäin vahvasti sitä, mitä alussa ollaan asiakkaan kanssa sovittu. ”Asiakaslupauksen pitäminen on meille kaiken lähtökohta”, Harri jatkaa.

Keskiarvotulokset TNS-gallup

Asiakassuhteen lujuus reilusti yli keskiarvon

Kilpailuilla markkinoilla hyvin toteutettu palvelu ei enää yksinään riitä takaamaan menestystä. Tästä syystä eri asiakasryhmien odotusten, vaatimusten sekä palveluun liittyvien käsitysten merkitys korostuu entisestään. Jokaisella asiakkaalla on täysin yksilöllinen käsitys markkinoilla olevista palveluista sekä niihin liittyvistä erilaisista vaihtoehdoista.

Erilaisten vaihtoehtojen kartoittaminen ja sitä kautta syntyneen asiakaskokemuksen lopullinen asemoituminen on monien eri tekijöiden summa. ”Loppujen lopuksi on kuunneltava asiakasta ja ymmärrettävä, mikä hänelle on tärkeää”, Harri toteaa.

Tutustu halutessasi Kantar TNS Oy:n toimintaan tarkemmin täältä.

Asiakassuhteen lujuus, Suomen Vesitekniikka