Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Putkiremontti

Putkiremontti tarkoittaa omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai liikekiinteistön käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriputkien uusimista. Putkiremontti suositellaan tehtäväksi noin 25 vuoden ikäiselle tai sitä vanhemmalle putkistolle.

Tilaa maksuton kuntokartoitus
Putkiremontti

Putkiremontti ylitti odotukset

Suomen Vesitekniikan vakuuttava asiakaslupaus herätti Pentti Kivisen mielenkiinnon. Myös lopputulos ylitti Pentin odotukset. Katso lyhyt video (2:00 min).

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut

Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo

Putkiremontti vaivattomasti jopa päivässä

1.

Kartoitamme putkiston kunnon sekä remontin tarpeen

Asiantuntijamme kartoittaa ja tarkastaa kanssasi omakotitalon käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäriputkiston sekä muun käytössä olevan vesitekniikan kunnon ja mahdolliset piilevät vesivahinkoriskit. Saat halutessasi remontille myös kiinteän tarjoushinnan.

2.

Ammattilaiset tekevät putkiremontin laadukkailla tarvikkeilla

Putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaisemme tekevät käyttövesiremontin 1-3 päivässä, lämpöverkkoremontin 2-5 päivässä ja viemärin sukituksen 3-5 päivässä. Nopean ja pitävän aikataulutuksen takaa vuosien kokemus sekä yhtäjaksoinen työskentely kohteessa.

3.

Putkiremonttien dokumentointi on aina ajan tasalla

Työ sovitaan tilauslomakkeella ja työ loppuu aina tarkistuspöytäkirjaan, jossa asiakkaan kanssa katsotaan työ tehdyksi. Annamme myös töillemme 6 vuoden asennustakuun sekä valmistajien myöntämät järjestelmätakuut aina 20 vuoteen saakka.

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Kerran elämässä tehtävä putkiremontti

Suomen Vesitekniikka haluaa toteuttaa kerran elämässä tehtävän putkiremontin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Katso lyhyt video (1:04) min.

Putkiremontti eli linjasaneeraus

Käyttövesiremontti

Ennen 90-lukua rakennettujen talojen käytössä olevien kupari- sekä metalliputkien tekninen käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Yleisimmin vesivahinko tapahtuu käyttövesiputkissa.

Lue lisää: Käyttövesiremontti

Lämpöverkkoremontti

Tutkimusten mukaan lämpöverkostoon kuuluvien putkien käyttöikä on noin 25 vuotta. Luonnollisesti paras aika toteuttaa putkiremontti eli linjasaneeraus on silloin, kun vesivahinkoa ei ole vielä päässyt tapahtumaan.

Lue lisää: Lämpöverkkoremontti

Viemärin sukitus

Viemäriremontit ovat ajankohtaisia vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa, joissa on käytössä valurautaviemärit. Jopa 20% kaikista Suomessa sattuneista vesivahingoista aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.

Lue lisää: Viemärin sukitus

Putkiremontti ammattilaisen toteuttamana

Suomen Vesitekniikka uusi käyttövesiputket Martti ja Saara Suihkolan 1970-luvun lopulla rakennettuun omakotitaloon. Putkiremontin jälkeen Suihkolat ovat voineet olla rauhallisin mielin.

Putkiremontti Suihkola

Putket piilossa lattian alla

Martti Suihkolan ensisijaisia syitä remontille olivat putkien ikä sekä niiden sijainti piilossa lattian alla. Kun sopiva kumppani linjasaneeraukselle löytyi, päätettiin alkuperäinen putkisto uusia.

Suomen Vesitekniikan Mikko Kiviranta tuli tapaamaan Suihkoloita ja ensituntuma yrityksestä tuntui hyvältä. Putkiremontin hinta sekä käyttövesiremontin tarve olivat avoimen keskustelun kohteena ja suunnittelu alkoi nopeasti ensin Mikon kanssa ja lopullisen suunnitelman tekivät myöhemmin asentajat.

– Tekijät tulivat täsmällisesti paikalle ja nokkamies suunnitteli, miten uusi putkisto kannattaa asentaa. Suunnittelu sujui nopeasti ja pojat aloittivat hommat saman tien, Martti toteaa.

Käyttövesiputket eteisessä

“Kaikki meni hyvin“

Rakennusalalla 55 vuotta toiminut Martti tunnistaa laadun ja hyvän työn jäljen. Suomen Vesitekniikan palvelukokonaisuuteen sekä oli helppo olla tyytyväinen.

– Kaikki meni hyvin. Uusi putkisto vedettiin pinnalle ja siistiltä näyttää. Tiimin vetäjä johti hommaa ja kertoi missä mennään. Sillä oli kaksi muuta kaveria myös mukana, Martti kertoo.

Suihkoloiden suuri 190 neliömetrin kokoinen omakotitalo ja siihen tehty remontti valmistui kolmessa päivässä ja luvatussa aikataulussa pysyttiin.

– Remontti ei vaikuttanut meillä asumiseen millään tavalla. Kaverit tekivät loppusiivouksen itse ja siivosivat jälkensä kyllä hyvin, Martti kehuu.

Käytövesiputket kylpyhuoneessa

Putkiremontti antoi mielenrauhan

Uusi näkyvillä kulkeva putkisto ei häiritse Suihkoloita. Saara ja Martti kehuvatkin modernin komposiittiputken ulkoasua sekä uudelle putkistolle suunniteltua järkevää kulkureittiä.

– Vaikka putket ovat näkyvillä, eivät ne häiritse ollenkaan. Putket ovat niin pieniä, että niitä tuskin huomaa, Martti Kertoo.

Tulevaisuutta silmällä pitäen ovat uudet putket myös turvallisemman oloiset. Mikäli jotain vuotoja sattuu vuosien päästä tapahtumaan, on ne helppo havaita ja korjata. Työllä ja materiaaleilla on tietenkin myös asianmukainen takuu.

– Parastahan tässä on se mielenrauha. Nyt voi olla hyvillä mielin eikä tarvitse enää pelätä lattian alla tapahtuvaa vesivahinkoa, Martti hymyilee.

– Ja voin kyllä suositella Suomen Vesitekniikkaa lämpimästi kaikille putkiremonttia miettiville, Martti toteaa lopuksi.

Ajoissa tehty putkiremontti säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä Soita 020 728 0550