Asiakaspalvelu 020 728 0550

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Viemärin sukitus


Tehokas ja nykyaikainen viemärin sukitus tehdään rakenteita rikkomatta jopa kolmessa päivässä. Uusi sukitustekniikka lisää viemärin käyttöikää 50 vuodella ja mahdollistaa kotona asumisen koko remontin ajan. Maksuton viemärikuvaus on luotettavin tapa selvittää viemäreiden kunto.

Tilaa maksuton viemärikuvaus täältä
Viemärin sukitus

Viemäriremontti aloitetaan työn tarkalla valmistelulla ja suunnittelulla, jonka jälkeen kuvattu viemäristö sukitetaan. Katso lyhyt video (1:05 min).

Suomen Vesitekniikan viemäriremontti


Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 200 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Asennustakuu 6 vuotta

Viemärin käyttöikä kasvaa 50 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo
Tilaa maksuton viemärikuvaus täältä

Viemärin sukitus jopa kolmessa päivässä


1 Sukitus tehdään rakenteita rikkomatta

Nykyaikaisessa sukituksessa uusi, epoksilla käsitelty putki viedään vanhan viemäriputken sisään. Uusi putki kuivuu ja kovettuu muodostaen kestävän ja liukaspintaisen rakenteen.


2 Viemäriputken käyttöikä kasvaa 50 vuotta

Sukituksella saadaan luotettavasti korjattua kaikki vanhan putkiston halkeamat ja kulumat. Uusi putkisto kestää kulutusta ja käyttöä jopa viidenkymmenen vuoden ajan.


3 Sukitus on huomattavasti halvempi vaihtoehto

Viemärin sukitus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin putkien vaihtaminen ja rakenteiden avaaminen. Sukitus on nykyaikainen ratkaisu – sen käyttöikä on yhtä pitkä kuin kokonaan uusitulla viemäriputkistolla.


Paikalliset asentajat eivät viemäreitä pelkää!

Viemäriremontti kuvausmies

Suomen mutkattomin viemärin sukitus

Viemärin sukitus, viemärikuvaus, viemäriremontti

Viemärivuodon aiheuttama vesivahinko on erittäin yleinen

Suomessa aloitettiin käyttämään muovisia viemäriputkia vasta 1970-luvulla ja sitä ennen viemärit tehtiin lähes poikkeuksetta valuraudasta. Viimeisimmätkin valurautaviemärit ovat nyt tulossa 50 vuoden ikään, jolloin putkien sukitus on ajankohtaista. Myös samassa iässä olevat betoni- ja muoviviemärit kovettuvat vanhetessaan ja vaativat uusimisen.

Suurempien vahinkojen välttämiseksi on ehdottoman tärkeää seurata viemäriputkien kuntoa, sillä talon rakenteisiin levinneet vuodot voivat aiheuttaa todella ison remontin. Vaikka remontti hoidettaisiin asianmukaisesti kuntoon, laskee viemärivahinko kiinteistön arvoa ja vaikeuttaa asunnon myymistä.

Omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Vuosien myötä kaikki putkistot kuluvat. Viemärin kuvaus on aiheellinen kaikissa ennen vuotta 2 000 rakennetuissa taloissa ja erityisen ajankohtainen vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa. Putkiston kunto on helppo selvittää luotettavasti putkistoon ujutettavan erikoiskameran avulla.

Viemärivuotoa ei kannata jäädä odottelemaan. Ajoissa tehty sukitus voi säästää kymmeniä tuhansia euroja.

Tilaa viemärikuvaus täältä Soita 020 728 0550