Asiakaspalvelu 020 728 0550

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Viemäriremontti


Nykyaikainen ja tehokas viemäriremontti tehdään jopa kolmessa päivässä rakenteita rikkomatta. Uusi sukitustekniikka tuo viemärille 50 vuotta lisää käyttöikää ja voit asua kotonasi koko remontin ajan. Luotettavin tapa selvittää viemäreiden kunto on maksuttoman viemärikuvauksen avulla.

Tilaa maksuton viemärikuvaus täältä
Viemäriremontti

Nykyaikainen viemäriremontti tehdään sukittamalla

Remontti aloitetaan työn tarkalla valmistelulla ja suunnittelulla, jonka jälkeen kuvattu viemäristö sukitetaan. Katso lyhyt video (1:05 min).

Suomen Vesitekniikan viemäriremontti


Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 200 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Asennustakuu 6 vuotta

Viemärin käyttöikä kasvaa 50 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo
Tilaa maksuton viemärikuvaus täältä

Omakotitalon viemäriremontti


1 Asiantuntija kuvaa viemäriputkiston kunnon

Kuvatun videon pohjalta laadimme yhdessä asiakkaan kanssa remonttisuunnitelman sekä laskemme myös kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen. Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto.


2 Remontti tehdään sukittamalla ilman purkutöitä

Asentajat suorittavat remontin kotiisi 3-5 päivässä. Yhtäjaksoinen asennus takaa aina pitävän aikataulutuksen. Uusi sukitustekniikka ei vaadi purkutöitä ja voit asua koko remontin ajan kotonasi.


3 Saat sukitukselle Suomen laajimmat takuut

Kaikille toteuttamillemme viemärisaneerauksille myönnetään kirjalliset järjestelmä- ja takuutodistukset. Parhaan lopputuloksen takaa tarkka laadunvalvonta. Tärkein arvomme on tyytyväinen asiakas.


Paikalliset asentajat eivät viemäreitä pelkää!

Viemäriremontti kuvausmies

Viemäriremontti jopa kolmessa päivässä

Viemärin kuvaus, viemärikuvaus, viemäriremontti

Vesivahinkojen määrä on yllättävän suuri

Lämpöverkkoputkisto on piilotettu rakenteisiin, joten sen huonoa kuntoa on yleensä vaikea havaita. Tietämättömyys putkien huonosta kunnosta on yleistä ja vesivahinkoja raportoidaankin Suomessa vuosittain useita kymmeniä tuhansia.

Vuodenajoista johtuvat lämpötilavaihtelut aiheuttavat putkien lämpölaajenemista, joka yhdessä korroosion eli putken luonnollisen syöpymisen kanssa muodostaa yleisimmän syyn lämpöverkkoputken hajoamiselle.

Lämpöverkkoremontti minimoi riskit

Selvitä kotisi lämpöverkoston tila ajoissa ja tilaa Suomen Vesitekniikalta maksuton kuntokartoitus. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo, miten lämpöverkoston aiheuttama vesivahingon riski minimoidaan ja miten uusittu putkisto nostaa asuntosi arvoa sekä pienentää vakuutusmaksuja.

Viemärivuotoa ei kannata jäädä odottelemaan. Ajoissa tehty remontti voi säästää kymmeniä tuhansia euroja.

Tilaa viemärikuvaus täältä Soita 020 728 0550