Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Käyttövesiremontti

Suomessa raportoidaan vuosittain noin 36 000 vesivahinkoa, joista suurin osa on peräisin käyttövesiputkistosta. Nykyaikainen käyttövesiremontti tehdään nopeasti ja siististi jopa päivässä eikä se vaadi erillisiä asumisjärjestelyjä.

Tilaa käyttövesiputkiston maksuton kuntokartoitus Kokeile käyttövesiremontin hintalaskuria
Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti

Heinoihin vaikutuksen tekivät suomalainen materiaali sekä suomalainen työvoima. Pienentyneet kotivakuutusmaksut olivat mieluinen lisä. Katso lyhyt video (2:51 min).

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut

Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo

Käyttövesiremontti jopa päivässä

1.

Remontin suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa

Asiantuntijamme kartoittaa ja tarkastaa kanssasi käyttövesiputkien sekä muun käytössä olevan vesitekniikan kunnon ja mahdolliset riskit. Laadimme saatujen tietojen pohjalta suunnitelman sekä laskemme kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen.

2.

Uudet Uponorin putket asennetaan siististi pinnalle

Asentajat suorittavat käyttövesiputkiremontin kotiisi 1-3 päivässä. Yhtäjaksoisesti tehtävä asennus takaa aina pitävän aikataulun. Kaikki asentajamme ovat suomalaisia ja Uponorin kouluttamia sekä valtuuttamia asentajia.

3.

Saat Suomen laajimmat takuut työlle ja materiaaleille

Myönnämme kaikille toteuttamillemme remonteille kirjallisen järjestelmä- ja takuutodistuksen. Tarkka laadunvalvonta takaa parhaan lopputuloksen. Tärkein arvomme vastuullisuuden ja kotimaisuuden lisäksi on tyytyväinen asiakas.

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

Käyttövesiremontti asentaja

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Kerran elämässä tehtävä käyttövesiremontti

Katso lyhyt video (1:04 min) siitä, miten Suomen Vesitekniikka haluaa toteuttaa kerran elämässä tehtävän käyttövesiremontin mahdollisimman kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Suomessa noin 100 vesivahinkoa päivässä

Koska käyttövesiputket ovat yleensä piilossa rakenteiden sisällä, jää niiden huono kunto usein huomaamatta. Käyttövesiputkistossa tapahtunut vuoto on vaikea havaita ajoissa ja vesivahinkoja raportoidaankin Suomessa vuosittain noin 36 000 kappaletta.

Suomalaisen omakotitalokannan keski-ikä on noin 40 vuotta, mutta rautaisten sekä kuparisten käyttövesiputkien käyttöikä on noin 25 vuotta. Korroosio eli putken luonnollinen syöpyminen on yleisin käyttövesiputken hajoamisen syy.

Käyttövesiremontti ennaltaehkäisee vesivahingon

Selvitä kotisi käyttövesiputkiston tila ajoissa tilaamalla maksuton kuntokartoitus. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo sinulle, miten vesivahinko on järkevintä ennaltaehkäistä sekä miten huoleton asuminen turvataan myös jatkossa.

Tilaa maksuton kuntokartoitus tai soita ja kysy lisää.

Käyttö­vesiremontti kannattaa tehdä ajoissa.

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä Soita 020 728 0550