Asiakaspalvelu 020 728 0550

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Putkiremontti hinta


Putkiremontti tarkoittaa omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai liikekiinteistön käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriputkien uusimista. Putkiremontti suositellaan tehtäväksi noin 25 vuoden ikäiselle tai sitä vanhemmalle putkistolle.

Tilaa putkiston maksuton kuntokartoitus täältä Tilaa putkiremonttiopas täältä
Putkiremontti hinta, putkiremontin hinta

Putkiremontin hinta oli kohdillaan

Referenssien ja markkinahintojen selvittämisen jälkeen Pentti Kivinen valitsi käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin tekijäksi Suomen Vesitekniikan. Katso lyhyt video (2:00 min).

Selvitä myös palvelun laajuus ja laatu

Putkiremontin hinta perustuu toteutettavan remontin laajuuteen, käytettyihin materiaaleihin sekä työvaiheisiin. Tällä tarkoitetaan sitä, että esimerkiksi jo pelkkä talon muoto, vesipisteiden lukumäärä ja asennukseen tarvittavien tarvikkeiden määrä vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Lähtökohtaisesti käyttövesi-, lämpöverkko- sekä viemäriremontti ovat kaikki erilaisia. Käyttövesiremontin kesto on tyypillisesti 1-3 päivää, kun taas lämpöverkkoremontin kesto on 2-5 päivää. Viemäriremontin kesto vaihtelee puolestaan kolmen ja viiden päivän välillä.

Hinnan lisäksi on yhtä tärkeää selvittää myös palvelun laajuus sekä laatu. Väärissä paikoissa säästäminen ja puutteellisesti tehty remontti saattaa myöhemmin kostautua korjauskustannuksina. Halvin tarjous ei ole välttämättä edullisin pitkällä aikavälillä.

Putkiremontin hinta pienenee kotitalousvähennyksen avulla

Verottaja tukee putkiremontteja kotitalousvähennyksen avulla. Kotitalousvähennyksellä kannustetaan tekemään omakotitalon kunnossapitoremontteja, sillä ennalta tehty remontti vähentää korjauskustannuksia tulevaisuudessa. Kotitalousvähennyksen etu on varsinkin putkiremontissa merkittävä, sillä työn osuus on suuri osa putkiremontti hintaa.

Kaikki tarvittava tieto omakotitalon putkiremonteista


  • check Miksi yli 22 000 euron vesivahinkoja sattuu?
  • check Mikä on omakotitalon putkiremontin hinta?
  • check Suomessa raportoidaan vuosittain noin 36 000 vesivahinkoa – miksi tilanteeseen ei reagoida ajoissa?
  • check Onko omakotitalosi yli 25 vuotta vanha? Opas kertoo, kuulutko riskiryhmään.

Täytä tietosi lomakkeelle niin lähetämme valitsemasi oppaan sinulle kotiisi. Toimitus on ilmainen ja toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Tilaa putkiremonttiopas täältä