Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Putkiremontti Sotkamo

Olemme putkiremonttien asiantuntija, joka toteuttaa erilaiset saneeraukset vankalla ammattitaidolla Sotkamon ja Kainuun alueella. Ammattitaitomme ydin on käyttövesi- sekä lämpöverkkoremonttien lisäksi myös viemäreiden sukituksessa. Lue lisää toimintaperiaatteistamme tai ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä
Putkiremontti Sotkamo

Putkiremontti Sotkamo, Kajaani, Vaala, Kuhmo ja Suomussalmi

Suomen Vesitekniikalle tärkeintä on onnistunut lopputulos ja työn laatu. Uponorin valtuuttamilla ja kouluttamilla suomalaisilla LVI-asentajillamme on käytössään aina alan parhaat työvälineet sekä viimeisin tieto LVI-alan parhaista käytännöistä. Työmaan yhtäjaksoinen suoritus takaa pitävän aikataulun projektin koosta riippumatta.

Suomen Vesitekniikka Oy

Suomalaiset ovat omakotitalokansaa – haluamme tehdä heidän asumisestaan huoletonta

Kaiken lähtökohtana halu palvella asiakasta

Suomalainen omakotitalokanta käy yhä vanhemmaksi. Kodin putkisto sekä LVI-tekniikka vanhenee hiljattain – melkein huomaamatta. Harvat asukkaat ennättävät reagoida tilanteeseen ajoissa. Vesivahingot ovatkin olleet viime vuodet yhä enemmän median valokeilassa, sille niiden määrät ovat kaksinkertaistuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Suomen Vesitekniikka Oy:n palvelukokonaisuus on rakennettu vastaamaan omakotitaloasukkaan tarpeita.

Halusimme uudistaa putkiremonttien kartoituksen, suunnittelun ja toteutuksen Suomessa sekä tuoda merkityksellisen vesitekniikan tietouden myös kodinomistajien saataville. Palvelu on rakennettu avaimet käteen –periaatteella, joten se on asukkaalle helppoa, turvallista ja joustavaa.

Putkiremontti on kerran elämässä tehtävä saneerauskokonaisuus: sen avulla turvataan huoleton asuminen sekä kodin arvon säilyminen aina seuraaville sukupolville asti.

Putkiremontti eli linjasaneeraus

Käyttövesiremontti

Ennen 90-lukua rakennettujen talojen käytössä olevien kupari- sekä metalliputkien tekninen käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Yleisimmin vesivahinko tapahtuu käyttövesiputkistossa.

Lue lisää: Käyttövesiremontti

Lämpöverkkoremontti

Tutkimusten mukaan lämpöverkostoon kuuluvien putkien käyttöikä on myös noin 25 vuotta. Luonnollisesti paras aika toteuttaa putkiremontti eli linjasaneeraus on silloin, kun vesivahinkoa ei ole vielä päässyt tapahtumaan.

Lue lisää: Lämpöverkkoremontti

Viemärin sukitus

Viemäriremontit ovat ajankohtaisia vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa, joissa on käytössä valurautaviemärit. Jopa 20% kaikista Suomessa sattuneista vesivahingoista aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.

Lue lisää: Viemärin sukitus