Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti eli käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriputkiston uusiminen kannattaa tehdä ajoissa. Omakotitalon putkiston turvallinen käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti.

Tilaa maksuton kuntokartoitus
Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti ei vaikuttanut asumiseen

Neljässä päivässä toteutettu omakotitalon putkiremontti sujui moitteetta. Jyrki halusi tehdä remontin ennen kuin vesivahinko pääsee tapahtumaan. Katso lyhyt video (2:11) min.

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut

Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo

Nopea ja siisti omakotitalon putkiremontti

1.

Putkiston kuntokartoitus tehdään asiakkaan kanssa

Asiantuntijamme kartoittaa ja tarkastaa kanssasi omakotitalosi putkiston kunnon sekä kertoo mahdollisista piilevistä vesivahinkoriskeistä. Kartoituksesta laaditaan yhteenveto ja saat halutessasi myös kiinteän tarjouksen.

2.

Ammattilaiset tekevät putkiremontin laadukkailla tarvikkeilla

Omakotitalon putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaisemme tekevät käyttövesiremontin 1-3 päivässä, lämpöverkkoremontin 2-5 päivässä sekä viemäriremontin 3-5 päivässä. Yhtäjaksoinen asennus takaa pitävän aikataulutuksen.

3.

Työlle ja materiaaleille kattavat takuut

Jokaisesta remontista annetaan aina tarvittavat dokumentit. Tilauslomakkeella sovittu työ päättyy aina tarkistuspöytäkirjaan, jossa työ katsotaan tehdyksi asiakkaan kanssa. Dokumentoinnin lisäksi työlle annetaan Suomen kattavin 6 vuoden asennustakuu.

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

Omakotitalon putkiremontti asentaja

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Omakotitalon putkiremontti tehdään kerran elämässä

Kerran elämässä tehtävä omakotitalon putkiremontti halutaan toteuttaa mahdollisimman vaivattomasti sekä kustannustehokkaasti. Katso lyhyt video (1:04 min).

Vesivuotovahinkoja sattuu eniten omakotitaloissa

Omakotitaloissa käytettävien kupariputkien sekä metalliputkien käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski lisääntyy merkittävästi. Yleisimmät syyt omakotitalon vesivahingolle ovat putkiston kuluminen sekä tietämättömyys putkien kunnosta – kun putket ovat rakenteiden sisällä katseilta piilossa, on niiden huonoa kuntoa vaikea havaita.

Kun putkiston käyttöikää (noin 25 vuotta) verrataan suomalaisen omakotitalokannan keski-ikään (noin 40 vuotta), on Suomessa vuosittain raportoitavien kymmenien tuhansien vesivahinkojen määrä helpompi ymmärtää.

Omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Omakotitalon putkiremontille on yleensä kaksi eri ajankohtaa. Se voidaan toteuttaa vesivahingon yhteydessä tai vaihtoehtoisesti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Maksuttomalla kuntokartoituskäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi putkiston kunnon sekä kertoo, miten huoleton asuminen turvataan myös tulevaisuudessa. Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä.

Omakotitalon putkiremontti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä

Yli-Kyynyt olivat miettineet omakotitalon putkiremontin aloittamista ja useiden vuosien ajan ja pelko vesivahingosta lisääntyi jatkuvasti. Suomen Vesitekniikka valikoitui remontin toteuttajaksi ammattitaidon ja laadun ansiosta.

Omakotitalon putkiremontti käyttövesiputket

Omakotitalon putkiremontti oli ollut Yli-Kyynyillä jo kauan mielessä

Vuonna 1986 Vuosaareen rakennetun omakotitalon asukkaat Mauri ja Ritva Yli-Kyyny olivat tietoisia alueella tapahtuneista vesivahingoista sekä vakuutusturvan jatkuvasta heikkenemisestä. Käynnistyi prosessi, jossa Yli-Kyynyjen omakotitalon alkuperäinen putkisto uusittiin kokonaan.

– Kyllähän tässä on jo noin 10 vuoden ajan miettinyt tätä asiaa, kun naapureilla on putkia hajonnut. Jos putki hajoaa ja lähtee kostuttamaan talon pohjaa niin siitä tulee iso urakka tehtäväksi. Vakuutusturvia selvitettiin myös ja nekin heikkenivät jatkuvasti.

– Suomen Vesitekniikka lähestyi meitä ja Mikko Kiviranta tuli paikan päälle käymään. Käytiin hänen kanssaan patterimäärät ja putkitarpeet läpi ja aika tarkasti Mikko pystyi laskemaan niillä tiedoilla meille tarjouksen, Mauri kertoo.

Omakotitalon putkiremontti wc-tilat

Laatulupaukset täyttyivät sovitulla tavalla

– Vesitekniikka pystyi perustelemaan oman toiminnan, hinnoittelun sekä lupaukset hyvin. Yrityksestä välittyi myös mielikuva, että käytettävät materiaalit ovat laadukkaita, Mauri tuumaa.

Yli-Kyynyt päättivät uusia omakotitalon käyttövesi- ja lämpöverkkoputkistot sekä vaihtaa vanhojen lämpöpattereiden tilalle uudet. Remontin yhteydessä myös naapurin puolella aiemmin ollut vesimittari siirrettiin Maurin ja Ritvan omaan taloon.

Sovitussa aikataulussa edettiin, eikä remontti vaikuttanut arkiseen elämiseen ja olemiseen kotona. Vesitekniikan Mikko Kivirannan esittämät laatulupaukset remontista täyttyivät myös pienintä yksityiskohtaa myöten.

– Kun asentajat lähtivät päivän päätteeksi kotiin, he jättivät viisaasti tavarat odottamaan autotalliin seuraavaa työpäivää varten. Kaikki paikat putsattiin päivän päätteeksi ja tavarat olivat koko ajan järjestyksessä. Kyllä nämä kaikki asiat vaikuttavat lopputulokseen, Mauri kertoo ilahtuneena.

Omakotitalon putkiremontti vesiputket

Omakotitalon putkiremontti oli onnistunut kokonaisuus

Yli-Kyynyt ovat tyytyväisiä remontin kokonaisuuteen. Mikäli uusissa pintaan vedetyissä putkistoissa on tulevaisuudessa mahdollisia vuotoja, ovat ne helppo havaita heti. Uudet putket näyttävät hyvältä ja myös vieraat ovat kehuneet niitä.

– Nyt on mieli rauhallisempi, kun putket ovat koko tuossa näkyvillä. Jos putkivuoto olisi tapahtunut lattian alla, olisi sen voinut huomata pahimmillaan vasta useiden kuukausien päästä.

– Putkisto on vedetty linjaan ja se näyttää hyvältä. Vieraatkin ovat sanoneet, että onpa tarkasti tehty remontti, Mauri toteaa.

Vaikka remontista on kulunut aikaa jo yli vuosi, on Yli-Kyynyillä Suomen Vesitekniikasta vieläkin vain hyvää sanottavaa.

– Hieman yli vuosi on nyt kulunut remontista ja kaikki toimii moitteetta. Todennäköisesti seuraavakin tuote ostetaan Suomen Vesitekniikalta, jos jotain tarvitaan. Heistä jäi hyvä maku, Mauri kertoo.

Omakotitalon putkiremontti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä Soita 020 728 0550