Asiakaspalvelu 020 728 0550

Suomen Putkiremontti

Lämpö­verkkoremontti

Tutkimusten mukaan lämpöverkoston käyttöikä on noin 30 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Lämpöverkkoremontti minimoi vesivahingon riskin ja pienentää tuntuvasti myös energiankulutusta.

Tilaa lämpöverkoston maksuton kuntokartoitus Kokeile lämpöverkkoremontin hintalaskuria
Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti tehdään ammattitaidolla

Myös Kuuselat olivat tyytyväisiä työn laatuun ja saamaansa palveluun. Lämpöverkoston uusiminen sujui esimerkillisen hyvin. Katso lyhyt video (2:59 min).

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut

Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Suomalaista palvelua - luottamuslogo Luotettava Kumppani - luottamuslogo

Lämpöverkkoremontti jopa kahdessa päivässä

1.

Lämpöverkoston kunto kartoitetaan asiakkaan kanssa

Lämpöverkoston kunto sekä mahdolliset riskit käydään kanssasi läpi kartoituskäynnillä. Laadimme saatujen tietojen pohjalta suunnitelman sekä laskemme remontille halutessasi kiinteähintaisen sekä kattavan tarjouksen.

2.

Uudet lämpö­verkkoputket asennetaan siististi pinnalle

Nykyaikaisen lämpöverkkoremontin kesto on 2-5 päivää eikä se vaadi erillisiä asumisjärjestelyitä. Asennustiimimme koostuu suomalaisista Uponorin kouluttamista sekä valtuuttamista asentajista, jotka tekevät remontin yhtäjaksoisesti.

3.

Työlle ja materiaaleille kattavat takuut

Kaikille toteuttamillemme lämpöverkoston saneerauksille myönnetään kirjalliset järjestelmä- ja takuutodistukset. Parhaan lopputuloksen takaa tarkka laadunvalvonta. Vastuullisuuden ja kotimaisuuden lisäksi tärkein arvomme on tyytyväinen asiakas.

Paikalliset asentajat eivät töitä pelkää

Lämpöverkkoremontti asentaja

Yli 8 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Lämpöverkkoremontti tehdään kerran elämässä

Suomen Vesitekniikan palvelua kuvastavat kustannustehokkuus ja vaivattomuus. Katso lyhyt video (1:04 min) lämpöverkkoremontin toteutusperiaatteista.

Vesivahinkojen määrä on yllättävän suuri

Lämpöverkkoputkisto on piilotettu rakenteisiin, joten sen huonoa kuntoa on yleensä vaikea havaita. Tietämättömyys putkien huonosta kunnosta on yleistä ja vesivahinkoja raportoidaankin Suomessa vuosittain useita kymmeniä tuhansia.

Vuodenajoista johtuvat lämpötilavaihtelut aiheuttavat putkien lämpölaajenemista, joka yhdessä korroosion eli putken luonnollisen syöpymisen kanssa muodostaa yleisimmän syyn lämpöverkkoputken hajoamiselle.

Lämpöverkkoremontti minimoi riskit

Selvitä kotisi lämpöverkoston tila ajoissa ja tilaa Suomen Vesitekniikalta maksuton kuntokartoitus. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo, miten lämpöverkoston aiheuttama vesivahingon riski minimoidaan ja miten uusittu putkisto nostaa asuntosi arvoa sekä pienentää vakuutusmaksuja.

Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä ennaltaehkäisevästi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä Soita 020 728 0550