Suomen Putkiremontti

Suomen Vesitekniikka kokemuksia


Suomen Vesitekniikka kokemuksia sekä putkiremonttien menestystarinoita. Katso mitä sanottavaa asiakkaillamme on.

Pentti Kivisen mielenkiinnon herätti aluksia Suomen Vesitekniikan asiakaslupaus. Referenssien selvittämisen jälkeen Pentti teki päätöksen käyttövesi- sekä lämpöverkkoremontin toteuttamisesta.

Anna-Maija Kuuselan sekä Markus Kuuselan mielestä Suomen Vesitekniikalla oli oikea asenne työntekoon. Omakotitalon putkiremontti paransi huomattavasti myös käyttöveden laatua.

Vantaalaiset Keijo ja Anneli Heino olivat tietoisia vesivahingon riskeistä ja päättivät tehdä putkiremontin ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Yhdessä päivässä tehty remontti sujui moitteetta.

Lahtelainen Jyrki halusi toteuttaa omakotitalon putkiremontin Uponorin suomalaisella komposiittiputkella. Neljän päivän aikana tehty remontti sujui oikein hyvin eikä vaikuttanut juurikaan asumiseen.

Helsinkiläiseen Assi Kaivolaan vaikutuksen tekivät käytettävien materiaalien sekä työn erinomainen laatu. "Putkiremontti kannattaa tehdä ennen kuin vesivahinko ehtii tapahtumaan", Assi summaa.

Erityisesti työn laatu sekä työntekijöiden ammattitaito tekivät vaikutuksen Jorma Kauttoon. Kautolle tehty viemärin sukitus sekä lämpöverkkoremontti sujuivat nopealla aikataululla.

Suomen Vesitekniikka kokemuksia Heikkilöiden kertomana


Luottamusta herättävä putkiremontti

Vuonna 1980 rakennettu Arto ja Arja Heikkilän omakotitalo ja sen alkuperäinen putkisto oli toiminut hyvin, joten suoraa tarvetta remontille ei ollut. Arto ja Arja päättivät kuitenkin tehdä remontin varmuuden vuoksi ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Lohjalla sijaitseva runsaan 180 neliömetrin omakotitalon putkiremontti olisi tullut ajankohtaiseksi ennemmin tai myöhemmin. Varsinainen ensikipinä tulikin yllättäen vakuutusyhtiön puolelta.

– Koska talolla on jo sen verran ikää, niin alkavat korvaussummat vesivahingon sattuessa laskemaan alaspäin, Arto kertoo.

Samaan aikaan, kun Heikkilät miettivät remontin aloittamista, sattui Suomen Vesitekniikalla olemaan työmaita naapurustossa. Arto vieraili naapureiden luona ja keskusteli työn jäljestä ja putkiremontin tarpeesta.

– Puhuttiin naapureiden kanssa tästä aiheesta ja kyllä meilläkin olisi käyttövesiputkiston uusiminen jo ajankohtainen asia, Arto toteaa.

Suomen Vesitekniikan olemus ja asiantuntemus tekivät vaikutuksen

Kyllä tulevaa remonttia olisi voinut vielä lykätä tulevaisuudessa eteenpäin, mutta naapurustossa työskennelleen yrityksen toimintatapa herätti Arton mielenkiinnon.

– Kyllä Vesitekniikan brändi on kunnossa. Heillä on siistit autot, kunnolliset työvälineet ja työnteko on tarkkaan suunniteltu. Meillä sitten myöhemmin käynyt edustaja kertoi asioista hyvin omakohtaisesti. Tuli sellainen tunne, että kyllä kaveri tietää mistä puhuu, Arto kiteyttää.

Sopimus syntyi ja remontin suunnittelu aloitettiin heti. Ensimmäisellä tapaamiskerralla tehtiin osa suunnittelusta ja tarkentava sekä lopullinen suunnitelma tehtiin asentajien toimesta ensimmäisenä remonttipäivänä.

– Olen aikoinaan rakennuttanut tämän talon, niin tunsin helpoimmat tavat tehdä läpiviennit. Asentajien kanssa löydettiin yhdessä parhaat ratkaisut, Arto paljastaa.

Remontti ylitti kaikki odotukset

Alkuperäisen suunnitelman mukaan remontti olisi vienyt kaksi kokonaista päivää. Pariskunta haluaa erityisesti kiittää asentajia, jotka pystyivät viimeistelemään remontin vielä saman päivän aikana. Näin alunperin luvattu kahden päivän toimitusaika saatiin puolitettua.

– Kyllähän se miellyttää erittäin paljon, kun asiat tehdään kerralla kuntoon! Asentajat pidensivät hieman päivän pituutta ja saivat kerralla valmiiksi. Tuollaista asennetta on pakko arvostaa, Arto kehuu.

Remontista aiheutuva pieni sotku asunnossa ei häirinnyt Artoa eikä Arjaa. Asentajat siivosivat koko ajan työn ohessa eikä loppusiivoustakaan tarvinnut tehdä itse.

– Kaikki pöly ja murut menivät saman tien imuriin. Meidän ei tarvinnut tehdä jälkitöitä. Työntekijät olivat siistejä ammattilaisia. En olisi etukäteen uskonut, että näin mukavasti voi asiat hoitua, Arto hehkuttaa.

Suomen Vesitekniikka kokemuksia – voimme suositella!

Arto ja Arja olivat ennen remonttia miettineet, että onnistuuko putkien vetäminen pintaan niin, että lopputulos miellyttää silmää. Osa putkista haluttiin piilottaa ja osa sai olla pinnassa. Lopputulos oli molempien toiveiden mukainen.

– Asentajat tiesivät tarkasti, mistä putket kannattaa vetää. Osa putkista koteloitiin ja jätettiin todella nätisti piiloon. Putkien sijoittelu järjestyi paremmin kuin osasimme odottaa, Arto kertoo.

Onnistunut remontti tuo syvyyttä myös Heikkilöiden unen laatuun, sillä uuden putkiston kunnosta tai toiminnasta ei tarvitse sen kummemmin huolehtia.

– Totta kai on turvallisempi olo. Ei tarvitse miettiä, milloin käyttövesiputkisto alkaa vuotamaan tai pettää kokonaan ja aiheuttaa vesivahingon. Yöllä nukutaan kyllä rauhallisin mielin, Arto kertoo.

Luotettavaa toimintaa kuvastaa myös kuuden vuoden takuu, jonka Suomen Vesitekniikka antaa asiakkailleen. Arto uskoo siihen, että yrityksen toimintaan ja lupauksiin voi myös jatkossa luottaa.

– Takuu on meille suuri asia. Siitä jää tunne, että yrityksellä on jalat maassa ja myös tulevaisuuttakin on mietitty pitkälle, Arto tiivistää.

Nyt tiedät kokemuksia Suomen Vesitekniikasta. Tilaa putkiston maksuton kuntokartoitus tai soita ja kysy lisää.

Tilaa maksuton kuntokartoitus täältä Soita 020 728 0550