Asiakaspalvelu 020 728 0550

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Muita artikkeleita

Katso kevään 2020 suosituimmat palvelut

Suomen Vesitekniikka – 05.04.2020


Kevät ja kesä ovat tunnetusti talojen, kotien sekä muiden kiinteistöjen kunnostuksen sesonkiaikaa. Kurkkaa kevään 2020 suosituimmat palvelut tästä kirjoituksesta.

Pientalojen viemäri- ja vesiputkistojen uusiminen

Pientalojen, kuten omakotitalojen, paritalojen ja vaikkapa rintamamiestalojen LVI-tekniikka ikääntyy jatkuvasti ja monesti jopa huomaamatta. Vuosien vieriessä eteenpäin, vesivahingon riski putkistossa kasvaa. Meiltä saat kattavat takuut ja palvelukokonaisuudet esimerkiksi käyttövesi- ja lämmitysverkkoremontteihin sekä viemäriputkien sukituksiin.

Lämmitysmuodon päivittäminen nykypäivän tasolle

Energian hinnannousu sekä nykyisen lämmitysmuodon kasvavat huoltokulut saavat monet miettimään vaihtoehtoisen lämmitysmuodon hankintaa. Olemme Boschin valtuuttama Lämpömestari, jolta saat esimerkiksi ilmalämpö-, maalämpö- sekä ilma-vesilämpöpumput takuuasennuksina.

Lue lisää lämpöpumpuista täältä >>

IV-järjestelmien puhdistus, huolto, säätö sekä tarvittaessa myös uusiminen

Tarvitseeko ilmanvaihtojärjestelmäsi puhdistusta tai vaikkapa vähän suurempaa remonttia? Sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus asukkaiden sekä esimerkiksi työntekijöiden hyvinvointiin, siihen kannattaa siis panostaa. Suomen Vesitekniikka Oy hoitaa niin pienet kuin suuretkin ilmanvaihtoon liittyvät työt kaikissa kohteissa!

Lue lisää ilmanvaihdon palveluista täältä >>